Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Сребърната вода - живителна сила

Анастасия Семьонова
Редовна цена: 7,99 лв.
Специална цена: 7,19 лв.
Отстъпка: 10 %
Крайна цена: 7,19 лв.

Допълнителна информация

Издател Паритет
Година на издаване 2010
Език български
Корица мека
Брой страници 128
Размер 13 х 20
Категории Здраве и медицина

Сребърната вода - живителна сила

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

Водата е живот. Храната, която поглъщаме се състои от 90% от вода. А и ние самите всъщност сме вода, защото 80% от човешкия организъм са вода.

Водата ни е необходима като въздуха, ако ми позволите този каламбур. Нещо повече, на нас ни е необходима просто вода, а чиста вода. защото водата регулира и осигурява всички основни физико-химични процеси, които се извършват в организма ни.

И няма да е преувеличено, ако кажем, че 80% от здравето ни зависи от качеството на водата. Както знаем, научните изследвания отдавна са доказали, че най-много столетници има там, където водата е чиста. Затова днес проблемът с чистата, "здрава" и животворна вода става все по актуален. Един от вариантите за решаване на проблема със замърсената и вредна вода и за възможността да си подарим дълъг живот, да отдалечим старостта е да предпочетем сребърната вода.

В наше времe, навярно, всеки е чувал за полезните и уникални лечебни свойства на „сребърната вода”. В какво е тайната на този, на пръв поглед, съвсем обикновен метал? И как да се използва „сребърната вода” за лечение и изцеление? И не само това ще прочетете в тази книга. Основно се акцентира тук на особенностите при лечение със „сребърна вода”, на предимствата и феноменалните й възможности. Освен голям брой интересни и полезни сведения за лечение със сребро, даваме и конкретни препоръки за приготовянето и използването на „сребърната вода”, при това не само за лечение, но и за профилактика на различни заболявания. Ще засегнем и въпроси за използването й при приготвяне на домашни козметични средства, а също така ще разкажем, как да приготвите вкусен и полезен „сребърен” обяд за цялото семейство.

Може да се интересувате и от следните продукти

Не се предавайте!

Не се предавайте!

Редовна цена: 16,90 лв.
Специална цена: 15,21 лв.
Отстъпка: 10 %
Peace Food. Миротворна храна

Peace Food. Миротворна храна

Редовна цена: 21,00 лв.
Специална цена: 18,90 лв.
Отстъпка: 10 %
Код рак

Код рак

Редовна цена: 19,90 лв.
Специална цена: 17,91 лв.
Отстъпка: 10 %
Защо се разболяваме

Защо се разболяваме

Редовна цена: 24,99 лв.
Специална цена: 22,49 лв.
Отстъпка: 10 %
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.