Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Премини към: Доставки за територията на България | Доставки за чужбина

 

Онлайн книжарница kupiknigi.com работи със следните доставчици:

Доставки за територията на България

  •  Доставка с куриер

Доставката с куриер се извършва „от врата до врата“. Служител на използваната от онлайн книжарница kupiknigi.com куриерска услуга ще достави поръчката ви на посочения от вас адрес за доставка. Заплащането на дължимата сума се извършва при получаване на поръчката, като цялата дължима сума се предава на куриера. Ако сте избрали да заплатите поръчката си по банков път, приемането на доставката се извършва без допълнителен паричен обмен към куриерската служба.

Ако направите поръчка преди 14:00 часа, тя се обработва и предава на куриера в рамките на същия ден. Поръчки, постъпили след 14:00 часа, се обработват и предават на куриера в рамките на следващия работен ден. Ако сте избрали да заплатите дължимата сума по банков път, поръчката ще започне да се обработва след получаване на банково известие за превод на дължимата сума в офиса на онлайн книжарница kupiknigi.com.

Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни след приемане на поръчката, като срокът зависи от посочения адрес на доставка.

Цената на куриерската услуга зависи от теглото на поръчката. Към декември 2013 минималната цена за доставка „от врата до врата“ е 4.80 лв (до 1 кг за София-град), 5.00 (до 1 кг за градове от първа зона) и 9.30 лв (до 1 кг за градове от втора зона). Онлайн книжарница kupiknigi.com използва куриерските услуги на Рапидо Експрес енд Лоджистикс за доставки на територията на България. Разпределението на градове по зони можете да откриете в сайта на Рапидо Експрес енд Лоджистикс.

  •  Доставка чрез Български пощи

Български пощи доставят вашата поръчка до най-близката пощенска станция спрямо предоставения от вас адрес за доставка. Вие ще получите писмено известие за колетна пратка, когато поръчката ви е налична в пощенската станция. Заплащането на дължимата сума се извършва в пощенската станция при получаване на колетната пратка. Моля, обърнете внимание, че пощенската станция пази поръчката ви в рамките на 10 работни дни, след което тя бива върната обратно към нас.

Доставката се извършва в рамките на 3-5 работни дни след приемане на поръчката, като срокът зависи от посочения адрес на доставка.

Цените на доставка с Български пощи зависят от предоставения адрес на доставка и теглото на поръчката. Към юли 2018 минималната цена за доставка е 4.00 лв (до 1 кг. и с обявена стойност и наложен платеж до 50 лв за територията на София) и 5.20 лв (за останалата част от страната). Допълнителна такса от 0.50 лв се добавя към разходите за доставка за активиране на услугата "извествяване чрез SMS".

  • Вземане на поръчка от магазин в София
На живущите в София онлайн книжарница kupiknigi.com предлага възможност да получат поръчката си на адреса на книжарницата без заплащане на такса за доставка. Адресът на книжарницата е ул. Димитър Манов 75, гр. София 1408. Получаването на поръчката се осъществява в рамките на работното време на книжарницата (информация за работното време, както и карта с местоположението на книжарницата ще откриете тук). Клиентът трябва на място да представи копие за успешното осъществяване на поръчката. Ако клиентът е избрал да заплати поръчката по банков път, поръчката може да бъде получена едва след успешното осъществяване на банковия превод.
 
Обърнете внимание, че ако поръчката не е платена по банков път и не бъде взета в рамките на 5 работни дни, тя автоматично се счита за анулирана.

Доставки за чужбина

  •  Български пощи

Зона 1: Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Косово, Македония, Полша, Румъния, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Унгария, Хърватска, Черна гора, Чехия, Швейцария

до 1 кг. (1 - 2 книги): 22 лв

от 1 кг. до 2 кг (3 - 4 книги): 26 лв.

Зона 2: Австрия, Германия, Дания, Испания, Италия, Холандия

до 1 кг. (1 - 2 книги): 26 лв

от 1 кг. до 2 кг (3 - 4 книги): 30 лв.

Зона 2: Белгия, Великобритания, Норвегия, Португалия, Швеция

до 1 кг. (1 - 2 книги): 29 лв

от 1 кг. до 2 кг (3 - 4 книги): 35 лв.

Моля, обърнете внимание, че цените са ориентировъчни и са последно актуализирани през месец декември 2013. Имайте предвид, че по-обемните книги са по-тежки, което се отразява на пощенските разходи.

Ако държавата, до която желаете да бъде извършена доставка, не попада в зона 1, зона 2 или зона 3, свържете се с нас на info@kupiknigi.com, за да уточним детайлите по цените на доставката.

© 2014-2018 Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.