Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Щастие за начинаещи

Катрин Сентър
Редовна цена: 15,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Крайна цена: 15,00 лв.

Допълнителна информация

Издател Кръгозор
Година на издаване 05-2015
Език български
Корица мека
Брой страници 304
Размер Не
Категории Любовни и дамски романи

Щастие за начинаещи

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

Хелън Карпентър е на 32 години, разведена, с по-малък брат, на когото въобще не може да разчита. Живяла е 6 години с мъж, който обича чашката повече от нея. Решава, че е крайно време да промени живота си и се записва на курс по оцеляване в пустошта на Уайоминг. Хелън тръгва към планината с ясно формулирани цели: да надскочи физическите и емоционалните ограничения, да се издигне от собствената си пепел като феникс, да стане по-силна и безкомпромисна, да се превърне в кораво копеле.

Но в планината единственият корав пич е майката природа, а предизвикателствата пред Хелън са големи – три седмици сред 20-годишни младежи, колежанки първокурснички и с човека, когото тя упорито избягва – 22-годишният най-добър приятел на брат ѝ, който е влюбен до уши в нея. По пътя към оцеляването ги застига лятна снежна буря, изгубват се в планината, Хелън изминава километри сама, за да помогне на пострадал. Пътуването променя всички – дори тези, които не са се харесвали в началото, си стават близки. А неочаквано най-добрият, най-зрелият и... най-желаният от всички жени в групата се оказва младият приятел на брат ѝ.

Приключението сред планините ѝ помага да се сбогува с миналите рани в душата, да изпита умиротворение и благодарност за всеки красив миг сред природата. Научава се как да позволи на някого да я обича и как да позволи на себе си да обича! Хелън не получава сертификат от курса, но научава първия урок по оцеляване: какво е щастието – вълнението от живота, погледът на любим човек, който те оставя без дъх, и милионите мигове, когато двама души са заедно. И вече не е начинаеща!

Роман за това как да живееш, как да се изправяш, когато паднеш, как да обичаш и да позволиш да бъдеш обичан!

Може да се интересувате и от следните продукти

Книжарката от Площада на билките

Книжарката от Площада на билките

Редовна цена: 16,00 лв.
Отстъпка: 0 %
В рокля на кралица

В рокля на кралица

Редовна цена: 16,90 лв.
Отстъпка: 0 %
Вечерно кафе в Рим

Вечерно кафе в Рим

Редовна цена: 16,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Една нощ с Одри Хепбърн

Една нощ с Одри Хепбърн

Редовна цена: 16,00 лв.
Отстъпка: 0 %
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.