Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Добро хранене за оптимално здраве. Наръчник за храна, диета и хранене

д-р Андрю Уейл
Редовна цена: 18,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Крайна цена: 18,00 лв.

Допълнителна информация

Издател МОНТ
Година на издаване 2010
Език български
Корица мека
Брой страници 304
Размер 23.5 х 16.5
Категории Здраве и медицина

Добро хранене за оптимално здраве. Наръчник за храна, диета и хранене

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

Това е  книга за доброто хранене и здраве от д-р Андрю Уейл, брилянтният иновативен и многоуважаван доктор, който има голям принос за трансформирането на начина, по който американците гледат на здравето си.

Сега д-р Уейл – чиито бестселъри Спонтанно изцеление и Осем седмици за перфектно здраве ни накараха да осъзнаем способността на тялото да се лекува самό – ни предлага програма за подобряване на състоянието ни като избираме правилно как и какво да ядем.

Той ни предоставя всички основни факти за човешкото хранене. Тук е всичко, което трябва да знаем за мазнините, протеините, въглехидратите, минералите и витамините и тяхното отражение върху нашето здраве.

В сърцето на тази книга той представя в ясни детайли неговата препоръчителна ПЕРФЕКТНА ДИЕТА, включително пълни седмични менюта, както за вкъщи, така и за в ресторанти.

Направен е анализ на известни диети. Какво не знаем за диетата на Аткинс? Какво предлага диетата Монтиняк? Новост ли е диетата „Зоната”?

Представени са диетични съвети за редица често срещани болестни състояния, сред които астма, алергии, сърдечна болест, мигрена и проблеми на щитовидната жлеза.

Д-р Уейл ни насочва да четем етикетите на всички хранителни продукти и така да станем по-мъдри потребители. Той изяснява как една оптимална диета може да задоволи основните нужди на тялото и да засили защитите и механизмите за оздравяване на тялото. И винаги подчертава, че добрата храна и доброто чувство, което тя поражда на масата, е не само удоволствие, но и необходимост за нашето добро състояние. Така че здравословното хранене означава и хранене за удоволствие.

Това е една много практична и вдъхновяваща книга за храна, диета и хранене, която призовава за промяна към по-добро и по-здравословно хранене.

Андрю Уейл, доктор по медицина, е завършил Харвардския колеж и Харвардското медицинско училище, клиничен професор по медицина към Университета на Аризона и директор на Програмата по интегративна медицина. Основател е на Фондациятаза интегративна медицина в Тускон, Аризона, и главен редактор на „Попитайте д-р Уейл“. Д-р Уейл е автор на осем книги и много от тях са бестселъри.

Може да се интересувате и от следните продукти

Вторият мозък. Как микробите в червата влияят върху настроенията, решенията и здравето ни

Вторият мозък. Как микробите в червата влияят върху настроенията, решенията и здравето ни

Редовна цена: 22,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Минимално инвазивна коремна хирургия

Минимално инвазивна коремна хирургия

Редовна цена: 75,00 лв.
Отстъпка: 0 %
А дали не е В12? Педиатрично издание

А дали не е В12? Педиатрично издание

Редовна цена: 15,00 лв.
Отстъпка: 0 %
За това не се говори. Сбогом на телесните табута

За това не се говори. Сбогом на телесните табута

Редовна цена: 20,00 лв.
Отстъпка: 0 %
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.