Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Буря над Прованс

Фредерик д'Оналия
Редовна цена: 13,00 лв.
Специална цена: 11,70 лв.
Отстъпка: 10 %
Крайна цена: 11,70 лв.

Допълнителна информация

Издател Ентусиаст
Година на издаване 2014
Език български
Корица мека
Брой страници 228
Размер 14 х 21
Категории Криминални романи

Буря над Прованс

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

В сърцето на Прованс две враждуващи фамилии водят истинска война. Ревност, лъжи и алчност създават смъртоносен водовъртеж...

Тридесет и няколко годишната Алесандра Арну живее в Буркина Фасо, където управлява местния клон на семейната козметична фирма "Ла Провансал". След смъртта на баща си, тя е далече от Франция и не може да следи какво се случва в родината ѝ. Когато се завръща в Прованс за рождения ден на своята майка, тя е шокирана, когато разбира, че брат ѝ съзнателно е водил предприятието към фалит. Тя не знае, че зад кулисите семейство Гарбиани – враг на Арну от години – дърпа конците на бизнеса. Защо е цялата тази омраза между Гарбиани и Арну?

Когато във фабриката е извършено убийство, сблъсъкът между двете семейства достига крайната си точка. Убитият е млад журналист, който, под претекст, че пише статия за богатите фамилии в региона, е бил по следите на грандиозна схема за измами и пране на пари. Кой е убиецът? Братът на Алесандра? Мариус Гарбиани? Или е замесена трета фамилия? И във вихъра на всички тези събития, дали Алесандра ще успее да спаси семейната фирма и репутацията на своето семейство и да се радва на спокойствието и любовта, които така отчаяно търси?

За Фредерик д’Оналия

Фредерик д'Оналия е роден и израснал в Лион. След като работи в продължение на десет години в семейната фабрика за производство на обувки, страстта към писането надделява. Той заминава за Прованс и се установява да живее там. Още със своя първи роман - "Тайните на виното" - той достига до огромна публика и печели няколко литературни награди, сред които тази на Международния лайънс клуб.

Влюбен в Прованс, д'Оналия създава драматични и страстни истории, действието в които се развива в това романтично кътче във Франция. Семейни тайни, любов, унищожителни амбиции и предателства – романите му се четат на едни дъх до последния ред. Фредерик д'Оналия е един от най-известните и четени съвременни френски писатели.

Книгите му излизат в завидни тиражи във Франция и Швейцария, преведени са и в други европейски страни.

Може да се интересувате и от следните продукти

Живей бързо - книга1: Васил & Георги Илиеви

Живей бързо - книга1: Васил & Георги Илиеви

Редовна цена: 15,00 лв.
Специална цена: 13,50 лв.
Отстъпка: 10 %
Услугата

Услугата

Редовна цена: 20,00 лв.
Специална цена: 18,00 лв.
Отстъпка: 10 %
Работа с агенти на терен

Работа с агенти на терен

Редовна цена: 18,00 лв.
Специална цена: 16,20 лв.
Отстъпка: 10 %
Съвършени останки

Съвършени останки

Редовна цена: 22,00 лв.
Специална цена: 19,80 лв.
Отстъпка: 10 %
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.