Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Мередит Уайлд

Книги от Мередит Уайлд (Meredith Wild)


 

Книги от Мередит Уайлд (Meredith Wild)Мередит Уайлд (1982 г.) е псевдоним на американска писателка на бестселъри в жанра еротичен любовен роман..

Мередит Уайлд е родена във Фултър, Илинойс, САЩ. През 2004 г. завършва бакалавърска степен по английска филология към колежа Смит”. След това се премества, заедно със семейството си, в Ню Хемпшър, където започва да изучава графичен дизайн и основава малка компания за софтуерна разработка.

Нейните романи са силно повлияни от книгите на Стефани Майър и Е. Л. Джеймс. За да издаде първия си роман, през 2013 г. Мередит Уайлд създава компания „Waterhouse Press“, взема кредит за провеждане на рекламна кампания, прави кориците на книгите си сама, и продава чрез сайтовете на „Amazon“ и „Barnes & Noble“.

Първият ѝ роман „Прелъстена“ от поредицата „Хакерът“ публикува самостоятелно през 2013 г. като електронна книга. Четвъртата книга от поредицата „Hard Limit“ от поредицата става бестселър №1 в списъка на „Ню Йорк Таймс“ и тя сключва многомилионен договор с издателство „Hachette Book Group“.

Към момента книгите на Мередит Уайлд са преведени на над 20 езика.


2 продукт(а)

|
 1. Принудена - Мередит Уайлд
  Мередит Уайлд
  Редовна цена: 13,00 лв.
  Специална цена: 11,70 лв.
  Отстъпка: 10 %
  След успехът на първата книга от поредицата Хакерът, Прелъстена, сега Мередит Уайлд се завръща с продължението ѝ Принудена.  След много перипетии и предизвикателства от първата част на романа, романтичната истор... Научете повече
 2. Прелъстена
  Мередит Уайлд
  Редовна цена: 13,00 лв.
  Специална цена: 11,70 лв.
  Отстъпка: 10 %
  Страстта премахва всички задръжки и променя напълно младата и независима бизнес дама Ерика Хатауей. Тя тъкмо е завършила колеж и е решена да пробие в света на високите технологии. Тя търси инвеститори за своята прохождаща социална мрежа. Уверената млада жена обаче не е очаквала, че ще се влюби до... Научете повече

2 продукт(а)

|
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.