Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

Астро-лунен календар 2017

Даниела Евстатиева
Редовна цена: 5,80 лв.
Специална цена: 5,22 лв.
Отстъпка: 10 %
Крайна цена: 5,22 лв.

Допълнителна информация

Издател Кибеа
Година на издаване 09-2016
Език български
Корица мека
Брой страници 264
Размер 11 х 15
Категории Астрология

Астро-лунен календар 2017

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

„Астрологичният лунен календар“ за 2017 година предоставя информация за взаимодействието на Слънцето и Луната със Земята във всеки един от 365-те календарни дни. Основната му цел е да подпомогне читателите в подредбата на програмата им за делника и да ги насочи правилно да се възползват от своя¬та енергия и енергията на Слънцето и Луната за осъществяване на главните си стремежи, без да губят сили за маловажното.

За 2017 година е в сила една съществена особеност – това е година на Слънцето. Отделено е специално място за интерпретациите на важните моменти и периоди от годината. По-долу ще прочетете защо и с какво 2017 година ще е по-различна и кое е важното, което трябва да се запомни. От астрологична гледна точка настоящата година, както и 2016-та, ще има силна връзка с „обществените“ („външните“) планети: Сатурн, Уран, Нептун и Плутон. Познавайки техните характеристики и сила на въздействие, ло-гично е да си помислим, че часовниците ни тиктакат по-бързо. Гарант за това е най-вече присъствието в играта на планетата Уран – управителя на нашето време.

Въпросът е накъде да бързаме? Скакви средства и цели? Основателни питания, тъй като епохата на Водолея и Уран се свързват с енергията на атома, със светкавичните реакции и с непредвидимите последствия. „Урановият“ човек настоява да се развива бързо, да получава и да отдава бързо своята енергия и без съжаление и угризения да надживява онези форми, които повече не са му потребни.

Няма да се справим добре с живота през Епохата на Водолея, ако не се научим бързо и точно да отличаваме ВАЖНОТО и МАЛОВАЖНОТО. Нямаме време за непродуктивни ходове. Уран изисква от нас да мислим по „урановски“. Понятията, информацията и изводите в „АСТРО-ЛУНЕН КАЛЕНДАР 2017“ ни насочват към изграждане на разумно, здравословно в стопански и житейски смисъл поведение, неговата подредба и основна задача е да ни подскаже как съзнателно да избягваме хаоса в мислите си. Животът многократно е доказал верността на езотеричното твърдение: Каквото отгоре, такова отдолу!

Надявам се читателите да прилагат прочетеното, както и предложените от мен в този календар правила и препоръки, ръ¬ководейки се от собствената си преценка, от познанията си и в съответствие с обстоятелствата на мястото, на което се намират (като метеорологичното време, например).

- Даниела Евстатиева, астролог

Може да се интересувате и от следните продукти

2019. Астрологична прогноза. Раждането на детето у вас

2019. Астрологична прогноза. Раждането на детето у вас

Редовна цена: 15,00 лв.
Специална цена: 13,50 лв.
Отстъпка: 10 %
Астро-лунен календар 2014

Астро-лунен календар 2014

Редовна цена: 5,00 лв.
Специална цена: 4,50 лв.
Отстъпка: 10 %
Астрология и астропсихология за всеки

Астрология и астропсихология за всеки

Редовна цена: 19,95 лв.
Специална цена: 17,96 лв.
Отстъпка: 10 %
2017. Астрологична прогноза

2017. Астрологична прогноза

Редовна цена: 7,00 лв.
Специална цена: 6,30 лв.
Отстъпка: 10 %
© 2014 - Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.