Добре дошли в онлайн книжарница kupiknigi.com!

Пропуснете до основното съдържание »

2017. Войната с Русия

Ричард Шифер
Редовна цена: 20,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Крайна цена: 20,00 лв.

Допълнителна информация

Издател Ентусиаст
Година на издаване 01-2017
Език български
Корица мека
Брой страници 440
Размер 16 х 23
Категории Социология и политология

2017. Войната с Русия

Кликнете два пъти върху изображението, за да го видите в по-голям размер

Намаляване
Увеличаване

Подробности

Роман за един военен конфликт, който може да бъде предизвикан от неспособността да се опълчим на руската агресия. Под ръководството на президента Путин Русия е поела по твърде опасен курс и ако бъде оставена да продължи по него, той може да я доведе до сблъсък с НАТО. А това ще означава война, която твърде лесно може да прерасне в ядрена. Тази книга разказва за поредица от погрешни решения и политически грешки, която довежда НАТО и Запада именно до катастрофална война с Русия. Подобни сценарии са твърде възможни и представляват смразяващо четиво за всички запознати с тях. Но освен това този роман подсказва, че курсът на историята може да бъде променен, когато достойните мъже и жени поемат лична отговорност за действията си. Най-важното послание на книгата е, че все още не е твърде късно да предотвратим катастрофата.

Това не е фантастично четиво, защото авторът е смел и опитен военен, бивш високопоставен командир на НАТО, който служи блестящо на Северноатлантическия пакт. Нещо повече – това е човек, който наистина разбира геополитическите реалности и рискове и е доказал, че не се бои да казва истината. Той предвиди изключително точно последиците от руската военна инвазия в Крим и присъединяването на украински територии през 2014 година. В настоящата книга генерал Ширеф отново е предвидил правилно следващите ходове на Русия.

„2017. Войната с Русия“ обрисува достоверна и стряскаща картина на една потенциална и непосредствена опасност и наистина заслужава сериозен прочит.

- адмирал Джеймс Ставриди (резервист от военноморските сили на САЩ, бивш върховен главнокомандващ на обединените сили на НАТО в Европа)

Може да се интересувате и от следните продукти

Важни решения

Важни решения

Редовна цена: 25,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Глобални недоволства

Глобални недоволства

Редовна цена: 14,99 лв.
Отстъпка: 0 %
Грешките на българските политици

Грешките на българските политици

Редовна цена: 16,00 лв.
Отстъпка: 0 %
Бунтът на масите

Бунтът на масите

Редовна цена: 16,99 лв.
Отстъпка: 0 %
© 2014-2018 Онлайн книжарница Купи Книги. Всички права запазени.